overlader

Alles over stations, sporen, bovenleidingen, veiligheidssystemen enz.
glda19
Berichten: 55
Lid geworden op: 12 mei 2012, 12:45

overlader

Bericht door glda19 »

Hi

Ik de werkplaatsen hebben ze een overlader dit is een systeem waarop ze reizigerswagons of goederenwagens kunnen trekken dan dan bv van spoor 1 naar bv spoor 9 kunnen verplaatsen.

Op de afstandsbediening staat op het display het huidig spoor en kunnen we door drukken op druktoetsen het gewenste spoor kunnen selecteren.
Ook hebben we meerdere tuimelschakelaars terugverend staan en een grote op de overlader links of rechts te laten bewegen.
Als we één positie tuimelschakelaars naar boven drukken en dan de grote voor links of rechts te rijden en laten we de tuimelschakelaars los als de overlader op maximum snelheid rijd of houden we de tuimelschakelaars vast van gaat de overlader zich automatisch positioneren op het gevraagde spoor zodat de sporen van de overlader en de vaste sporen exact over elkaar komen. Zonder de positie tuimelschakelaars te gebruiken trekt de overlader zich niks aan van waar de gevraagde sporen liggen.

Als we de positie tuimelschakelaar hebben ingedrukt. Dan zal de overlader zich zelf op de juiste positie van het gewenste spoor zetten.
Hoe zouden ze de juiste positie bepalen. Toestel is -+2,5 oud.
Plaats reactie