straffe werkmannen/vrouwen bij het spoor

Voor alle minder serieuze en/of niet-treingerelateerde zaken.
gijs_fremantle
Berichten: 1
Lid geworden op: 31 mar 2021, 12:09

straffe werkmannen/vrouwen bij het spoor

Bericht door gijs_fremantle »

Hallo!

We zijn voor een nieuw tv-programma waarin we op zoek gaan naar de strafste werkman of -vrouw van Vlaanderen op zoek naar harde werkers in verschillende sectoren waaronder zeker ook treinen en spoorinfrastructuur. De belangrijkste vereiste is dat de kandidaten een fysiek zware job hebben (op en rond de sporen denk ik dan aan spoorleggers, arbeiders, onderhoudstechniekers, ...)

Hier is een tekstje met een algemene oproep:

Voor een nieuw televisieprogramma zoeken wij straffe mannen en vrouwen uit verschillende sectoren. We zoeken mensen die een fysiek zwaar beroep hebben maar ook mentaal tot het uiterste kunnen gaan. Arbeiders, metsers, lassers, afvalophalers, spoorleggers, wegenwerkers, bekisters, dakwerkers, … die hun job met veel trots uitoefenen, in goede conditie zijn, en zin hebben in de uitdaging van hun leven.
Ben jij zo’n straffe man of vrouw met een ijzersterk doorzettingsvermogen? Of ken je iemand die zeker de kans moet krijgen om te bewijzen dat hij/zij de strafste werker van Vlaanderen is?
Stuur me dan zeker een privébericht met je beroep en leeftijd of neem contact op via gijs.schildermans@fremantle.com of 0485 55 84 63. Altijd bereid om vrijblijvend wat meer uitleg te geven!


Als jullie mensen kennen die misschien wel in aanmerking komen, zouden jullie deze oproeptekst dan aan hen willen bezorgen?

Bedankt!

Groeten
Gijs

0485 55 84 63
gijs.schildermans@fremantle.com
Plaats reactie