Pagina 1 van 1

Actieve onderwerpen

Geplaatst: 23 aug 2017, 13:26
door jan_olieslagers
Mijn gewone manier om dit forum te raadplegen is "Snelle links" te kiezen, en dan "Actieve onderwerpen". Nu ondervind ik echter dat niet alles daarin vermeld wordt? Bv. "Evolutie MOBIB" heeft nog een bericht van eergisteren 21 augustus, maar komt niet in de lijst voor, toch voor mij niet. Is dit een bug of is het zo bedoeld?

Overigens: waarom staat dat onderwerp in de rubriek "smalspoor en light rail"? Terwijl we een specifieke rubriek hebben over tarieven en abonnementen?

Re: Actieve onderwerpen

Geplaatst: 23 aug 2017, 19:43
door rvdborgt
jan_olieslagers schreef: 23 aug 2017, 13:26Mijn gewone manier om dit forum te raadplegen is "Snelle links" te kiezen, en dan "Actieve onderwerpen". Nu ondervind ik echter dat niet alles daarin vermeld wordt? Bv. "Evolutie MOBIB" heeft nog een bericht van eergisteren 21 augustus, maar komt niet in de lijst voor, toch voor mij niet. Is dit een bug of is het zo bedoeld?
Ik doe dat ook ongeveer zo (ik heb een shortcut op "Nieuwe berichten": search.php?search_id=newposts) en ik merk de laatste tijd ook dat ik sommige nieuwe berichten heb gemist.

Groetjes,
Rian

Re: Actieve onderwerpen

Geplaatst: 23 aug 2017, 23:30
door profke
ik doe hetzelfde, maar dan met "search.php?search_id=unread"
Dan zie je ALLE ongelezen berichten....
(1e keer best "alles als gelezen" markeren )

Re: Actieve onderwerpen

Geplaatst: 24 aug 2017, 01:05
door Steven
Ik gebruik de functie ongelezen berichten.

Re: Actieve onderwerpen

Geplaatst: 09 okt 2022, 22:48
door DDietzen
Ik kom er nu ook pas achter dat ik zowat de helft van alle discussies heb misgelopen doordat ik vertrouwde op de Actieve onderwerpen... Ik dacht al, wat is het hier zo rustig altijd :lol:

Is er een mogelijkheid om deze functionaliteit aan te passen zodat 'ie wel alle onderwerpen toont, of is er niks aan te doen? Op het zusterforum OV in Nederland (dat eveneens op phpBB werkt) toont Actieve onderwerpen wél alle topics, vandaar dat het me hier zo verrast.